

SYMBIOSIS INSTITUTE OF TECHNOLOGY, HYDERABAD

Constituent of Symbiosis International (Deemed University), Pune (Established under Section 3 of the UGC Act of 1956 vide notification number F-9-12/2001-U-3 of the Government of India)

Re-Accredited by NAAC with 'A++' Grade

Event Flow Independence Day August 15, 2024

August 15, 2024		
Duration	Time Slot	Details
15 Minutes	8.30 AM to 8.45 AM	Prabhat Pheri (Dauntless)
05 Minutes	8.45 AM to 8.50 AM	Introduction and Welcoming of the participants
05 Minutes	8.50 AM to 8.55 AM	Flag Hoisting (Semester Topper)
MOVE TO AUDITORIUM		
05 Minutes	9.05 AM to 9.10 AM	Speech by Dr. K P Venugopala Rao (Director - SIBM, Hyderabad)
05 Minutes	9.12 AM to 9.17 AM	SLS (Music)
05 Minutes	9.20 AM to 9.25 AM	SIT Director Speech
05 Minutes	9.27 AM to 9.32 AM	SIBM (Music)
05 Minutes	9.34 AM to 9.40 AM	SCMS (Music)
05 Minutes	9.41 AM to 9.46 AM	Campus Admin Speech
15 Minutes	9.46 AM to 10.00 AM	Prize Distribution (Security and House Keeping Staff)
05 Minutes	10.02 AM to 10.07 AM	SIBM Performance (Dance)
10 Minutes	10.09 AM to 10.19 AM	Aikyam 1.0 (Dauntless) - Prize Distribution
05 Minutes	10.21 AM to 10.26 AM	SCMS Performance (Dance)
10 Minutes	10.28 AM to 10.38 AM	DARC x DAUNTLESS - Prize Distribution
05 Minutes	10.10 AM to 10.15 AM	SLS Performance (Dance)
05 Minutes	10.15 AM to 10.20 AM	Vote of Thanks - Sanjana Pagidipalli (Vice President - Student Council, SIBM Hyderabad)

Note: This event flow has been planned with enough buffer time in between slots, this will be minimised with efficient management.